Massages

Massage technieken reiken van een basis voor vastzittende spieren, ontspanning en stress vermindering tot uitgebreide behanding om de lichaamsenergie te veranderen.

Wij bieden een ruime keuze aan massage technieken en ondersteunen je graag om te bepalen wat het beste bij je wensen past.

Traditionele Thaise massage

Een Thaise massage is een unieke massage ervaring die diepe ontspanning bied terwijl de stress van je af glijdt. Deze massage wordt genoten in een comfortabele losse kleding.
De beroemde Thaise massage technieken zijn strekken, palmen en drukpunten over het hele lichaam . De oude helende kennis van Thailand is geweldig en zeer therapeutisch.

Deze massage is perfect voor mensen met strakke of pijnlijke spieren , waaronder degenen die lijden aan rug, schouder , of nekpijn en hoofdpijn .

Uw arts zal een massage over het hele lichaam te voorzien om ervoor te zorgen alle gebieden van zorg worden aangepakt. Elke massage zal worden aangepast om uw specifieke doelen te bereiken. Thaise massage is bekend om zijn voordelen op lange termijn en we hebben gezien een grote meerderheid van onze gasten langdurg voordeel ondervonden van deze massage.

Onze gespecialiseerde ervaring in de Thaise massage verlicht spierpijn en spanningen en geeft je een compleet gevoel van herstel en vitaal voelen.

Thai kruidenstempel massage

Een Thaise kruiden massage is hetzelfde als een Thaise massage met als toevoeging een hand gemaakte kruiden kompress die gestoomd direct op het lichaam wordt toegepast. De ontspannende aroma en het direct toepassen van het kruiden compress op het lichaam elimineert pijnlijke en gespannen spieren terwijl je wegsmelt in jou “Touch of Asia” ervaring.

Gestoomde kruiden compressen direct geïmporteerd uit Thailand maken deze massage een enerverende ervaring en uniek in massage behandeling.

Aroma therapie massage

We maken gebruik van onze unieke en gespecialiseerde talenten in Oosterse Massage technieken vermengd met westerse massage om een zeer therapeutische en verjongende ervaring voor je te creëren.

Je ervaart deze massagebehandeling met een unieke mix van kruiden lotions uit Azië die direct op de huid worden gebruikt. Verschillende mate van druk zullen worden toegepast met licht rekkingen om enige spanningen die zich hebben opgehoopt in je spieren te verwijderen . Dit zal resulteren in de meest ontspannen en de pijn verlichtende ervaring voor u.

Voet massage

Deze massage beinvloed het functioneren van het hele lichaam . Organen, circulatie, en ledematen zullen uiteraard profiteren van een rustgevende voetmassage beschouwd als een ontspannende en verkwikkende body tune-up in Azië.

Deze massage is ideaal voor ontspanning en stressvermindering samen met degenen die lijden aan chronische pijn in hun voeten .

Onze Voet Massage kan worden genoten in combinatie met een andere behandeling of op zichzelf, als je klaar bent zul je het gevoel hebben alsof je op wolken loopt.

Een aangepaste mix van lotion en olie wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Thailand en toegepast op drukpunten op de voet en het onderbeen met behulp van massage technieken uit China en Thailand .
Soepele bewegingen en druk uitgeoefend op specifieke probleemgebieden kalmeert pijnen in het onderbeen en de voet.