Massage therapie

Nek of hoofdpijn?

Neck-PainNek- en hoofdpijn kunnen de dag behoorlijk verstoren. De contante hoofdpijn en stijve nek  zorgen ervoor dat je geen plezier beleeft in dagelijkse doen. Niemand wil hoofd of nekpijn hebbem
Nekpijn is een vaak voorkomende klacht. Ongeveer een derde deel van de mensen heeft jaarlijks last van nekpijn. De meeste oorzaken van pijn in de nek zijn niet ernstig. Er kan sprake zijn van spierverrekking door een onverwachtse beweging of nekklachten als gevolg van een langdurig verkeerde houding op het werk of elders. Een verkeerde slaaphouding komt ook vaak voor. Massage therapy kan je helpen de hoofd- en nekpijn te verlichten.

Zeg dag tegen de hoofdpijn en nekpijn en geniet weer van je eigen dagelijkse leven, maak een afspraak voor een Traditionele Thaise Massage.
(Geef aan de masseuse aan dat het om een hoofdpijn en nekpijn gaat zodat ze samen met u een specifieke behandeling kan opstellen)


Rug pijn?

back-painAls je rugpijn hebt dan ben je niet alleen. De helft van alle volwassenen geven aan dat ze meerdere keren per jaar last hebben van rugpijn.
Het goede nieuws is dat rugpijn in de meeste gevallen niet veroorzaakt wordt door een medische aandoening.
Rug pijn blijft hoe dan ook vervelend. Het niet verlichten van de rugpijn kan de dagelijkse levenstijl zelfs negatief beïnvloeden.

Om de rug pijn te verlichten en van een zorgeloze dag te genieten bevelen we een Traditionele Thaise Massage aan.

(Geef aan de masseuse aan dat het om een rugpijn gaat zodat ze samen met u een specifieke behandeling kan opstellen)


Stress?

man_stressOngeveer 90% van alle ziekteverschijnselen zijn ergens gerelateerd aan stress. We leven natuurlijk in een stressvolle maatschappij. Ons leven is meer geregeld dan voorheen en het is bijna onmogelijk om volledig alle druk en berzorgdheid volledig weg te halen aangezien het hand in hand lijkt te gaan.

Om daar iets aan te doen kan een massage therapie zeker een uitkomst bieden.

Om de stress te verminder en weer lekker in je vel te zitten bevelen we een Traditionele Thaise Massage aan.

(Geef aan de masseuse aan dat het om stress/spanning gaat zodat ze samen met u een specifieke behandeling kan opstellen)